BLI PARTNER

VAD INNEBÄR ETT PARTNERSKAP MED NYKÖPINGS BIS?

Nyköping är på en resa på väg mot elitfotbollen, så väl sportsligt som organisatoriskt.

Vi har kommit en liten bit på vägen men nu vill vi tillsammans med er ta nästa steg. Oavsett om du är partner sedan tidigare eller en ny bekantskap för oss så hoppas vi att du vill vara med på vår resa. Vi utlovar en resa tillsammans via gemenskap och framtida möjligheter.

Nyköping BIS Fotboll har en historia som beskrivs i vår värdegrund (nedan) och den startade 1966 genom att två föreningar gick samman för att de ville mer.

Det är lätt att man enbart fokuserar på vårt nuvarande representationslag som ligger i ettan. Ettan är Sveriges första professionella liga men vi är betydligt mer än så. Vi är en förening för herrar och förhoppningsvis snart även damer, men framförallt pojkar och flickor, bredd och elit. Detta är något vi aldrig kommer att tumma på. Helheten är oerhört viktig för oss.

Det innebär att vi arbetar oerhört seriöst och målmedvetet för att påverka vår stad och samhället där vi är en stark aktör. Vi har idag startat ett nätverk som vi hoppas skall bli affärsdrivande och ge våra partners många kontakter och lönsamma affärer i framtiden.

Nästan inga av våra samarbeten är den andra lik. Vi är anpassningsbara och vi strävar alltid efter att tillsammans hitta ett upplägg som passar, oavsett vad man har för avsikt för sitt partnerskap med Nyköpings BIS.

Tillsammans växer vi som förening, som individer och tillsammans tar vi oss framåt. Vi har en gränslös passion och vi vill mer.

Hjärtligt välkommen till fotbollssäsongen 2020 och ta del av vår resa tillsammans.

3 + 15 =

NYKÖPINGS BIS

Rosvalla

611 62 Nyköping

info@nykopingsbis.se

FÖLJ OSS

DESIGN & WEB AV